12:46 23.05.2022

"Київстар" готовий забезпечувати домашнім інтернетом модульні містечка для переселенців

1 хв читати
"Київстар" готовий забезпечувати домашнім інтернетом модульні містечка для переселенців

Мобільний оператор "Київстар" підтримує програму президента України щодо забезпечення тимчасовим житлом внутрішньо переміщених осіб та готовий безкоштовно забезпечувати ці поселення інтернетом, повідомила пресслужба компанії в понеділок.

У "Київстарі" зазначають, що першим таким проєктом стало модульне містечко на 120 будинків у Львові (Сихівський район), де вже підключено цю послугу.

Оператор готовий співпрацювати з обласними адміністраціями та забезпечувати доступ до Wi-Fi будь-яких мобільних поселень. Аби подати заявку на підключення соціального інфраструктурного об'єкта, потрібно звернутися із запитом на адресу [email protected], зазначивши деталі підключення та контакти для зворотного зв'язку. Протягом кількох днів буде надано інформацію про можливість підключення та уточнено час виконання запиту.

"Ми як бізнес та як небайдужі українці робимо все можливе, щоб наблизити нашу перемогу та полегшити цей непростий період життя для співвітчизників, які вимушені були покинути власне житло. Упевнені, що можливість доступу до інтернету допоможе налагодити побут, навчання, роботу та покращить час очікування повернення додому", - наведено слова керівника департаменту фіксованого зв'язку "Київстар" Сергія Сухорука.

Як повідомлялося, "Київстар" підключає Wi-Fi у бомбосховищах та укриттях у всій країні. Наразі таких вже понад 1150.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА