12:21 06.05.2022

"Київстар" нараховуватиме безкоштовні безлімітні дзвінки абонентам у найбільш постраждалих через війну населених пунктах

1 хв читати
"Київстар" нараховуватиме безкоштовні безлімітні дзвінки абонентам у найбільш постраждалих через війну населених пунктах

Мобільний оператор "Київстар" кожні 7 днів нараховуватиме необмежену кількість хвилин для дзвінків у мережі абонентам передплачених тарифних планів, які перебувають у містах і селах з активними бойовими діями, або в тимчасово окупованих населених пунктах.

Як повідомила пресслужба оператора у п'ятницю, крім того, незалежно від регіону України, всі клієнти передплаченого зв'язку можуть скористатися безкоштовним сервісом "Ми разом" – обрати один номер у мережі "Київстар", на який вони завжди можуть телефонувати безкоштовно.

При цьому контрактні абоненти та бізнес-клієнти оператора в містах і селах з активними бойовими діями або в тимчасово окупованих населених пунктах також можуть користуватися основними послугами оператора без оплати рахунку.

Крім цього, за даними компанії, абонентам із тарифами "Дзвінки для батьків" та "Інтернет для батьків" у травні нараховано додатково 100 хв для дзвінків на інші мережі та 5000 Мб мобільного інтернету. Таку допомогу отримали близько 500 тис. клієнтів мобільного оператора. А співробітники компанії зібрали 377 тис. грн для допомоги самотнім літнім людям.

Як повідомлялося, за час війни "Київстар" надав своїм абонентам безкоштовних послуг на понад 400 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА