09:12 24.09.2021

SWEET.TV оголосив про зйомки оригінального стендапу українською мовою

2 хв читати

Національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV розпочав колаборацію з популярним українським стендап-коміком Андрієм Щегелем. В межах проєкту буде створено оригінальний сольник українською мовою. Це перший випадок зйомок стендап-концерту спеціально для української стрімінгової платформи.

SWEET.TV розпочав співпрацю з українським коміком Андрієм Щегелем. Її мета — створити великий стендап-сольник українською мовою та розмістити його в кінозалі сервісу. Така колаборація відбувається в Україні вперше.

Відтак за підтримки сервісу найпопулярніший стендап-комік України Андрій Щегель відправляється в тур. Комік відвідає 20 міст зі своїм концертом українською мовою. Невдовзі сольник з’явиться в кінозаці SWEET.TV та буде доступний всім абонентам сервісу в межах тарифу без доплат.

«Український стендап зараз переживає етап великого підйому. Проте він, на диво, майже не звучить українською мовою, тож наша мета — популяризувати українську мову в комедії 21 століття. — зазначає Олександр Резунов, директор SWEET.TV, — Ми намагаємося підтримувати талановитих українців і допомагати їм створювати якісний контент. Надалі на наших абонентів чекає ще більше цікавих, оригінальних прем’єр».

Попередні виступи Андрія вже можна подивитися в кінозалі SWEET.TV. Вони доступні абонентам в межах тарифу без додаткових оплат.

«Національно-визвольний сольник» — мій перший концерт українською мовою. Моя мета — підвищити роль української мови та популяризувати її серед молоді. Я дуже дбайливо підійшов до написання матеріалу та дуже вдячний, що SWEET.TV підтирмали таку мою ініціативу», — каже Андрій Щегель.

Концерт Андрія Щегеля

Крім стендапу на сервісі є ще 10 000+ фільмів, серіалів і мультфільмів, а також 260+ телеканалів, тож ви завжди знайдете цікавий контент для себе. Також можна керувати прямим ефіром ТБ: ставити на паузу, перемотувати та дивитись програми в записі до 7 діб.

Нові абоненти отримують безкоштовний доступ до сервісу на 7 діб. Далі можна продовжити користуватися SWEET.TV всього за 1 гривню впродовж двох тижнів.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА