12:28 28.12.2020

"Київстар" отримав статус Microsoft Gold Certified Partner

2 хв читати
"Київстар" отримав статус Microsoft Gold Certified Partner

Оператор мобільного зв'язку "Київстар" отримав статус Microsoft Gold Certified Partner за програмою партнерства Microsoft за чотирма компетенціями, повідомила компанія в понеділок.

Згідно з прес-релізом, щоб отримати статус Microsoft Gold Certified Partner, фахівці з розвитку та впровадження хмарних сервісів "Київстару" склали іспити, пройшли сертифікацію і підтвердили такі компетенції: Cloud Productivity, Data Platform, Small and Midmarket Cloud Solutions, Windows and Devices.

"Еволюція "Київстару" з традиційного мобільного оператора в постачальника комплексних технологічних конвергентних рішень, зокрема у сфері обробки великих даних, штучного інтелекту та хмарних технологій, є не лише нашою перевагою, а й стратегічним прагненням. Кожний впроваджений проект або такий здобуток, як статус Microsoft Certified Partner, допомагають нам доводити свою експертизу та залишатися надійним партнером для бізнесу" - наведено в повідомленні слова директора з розвитку нових напрямів бізнесу "Київстару" Іллі Польшакова.

Статус Microsoft Gold Certified Partner надає мобільному оператору низку переваг, серед яких гнучкий та швидкий доступ до інноваційних матеріалів Microsoft, до інформації про розробки, рішення та продукти, програми навчання, а також доступ до технічної та консалтингової підтримки, наголошує компанія.

"Отримання компетенцій рівня Gold компанією "Київстар" демонструє необхідні знання, відповідний досвід і проходження сертифікації фахівців у конкретних напрямах рішень Microsoft. Разом ми надаємо українському бізнесу не лише інноваційні сервіси та продукти, а й пришвидшуємо процес цифрової трансформації наших клієнтів, створюємо можливості для побудови більш успішного, прибуткового та конкурентоздатного бізнесу", - коментує отримання "Київстаром" статусу Microsoft Gold Certified Partner менеджер з розвитку партнерів компанії Microsoft у регіоні Центральної та Східної Європи Даніїл Біктіміров.

Як зазначено в повідомленні оператора, загалом у компанії "Київстар" 10 срібних і золотих компетенцій, які здобули 20 фахівців оператора.

"Київстар" - найбільший український оператор телекомунікацій. Надає послуги зв'язку і передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, зокрема 3G. Його послугами на кінець 2019 року користувалися близько 26,2 млн абонентів мобільного зв'язку і близько 1 млн клієнтів фіксованого інтернету.

Акціонером "Київстару" є міжнародна група VEON (раніше - VimpelCom Ltd.). Акції групи котируються на фондовій біржі NASDAQ (Нью-Йорк).

"Київстар" за дев'ять місяців цього року збільшив виручку на 11,4% - до 18,64 млрд грн, а EBITDA - на 17,6%, до 12,53 млрд грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА