13:15 22.12.2020

"Київстар" збільшив покриття 4G у Полтавській, Чернівецькій, Чернігівській і Харківській областях

1 хв читати
"Київстар" збільшив покриття 4G у Полтавській, Чернівецькій, Чернігівській і Харківській областях

 Мобільний оператор компанія "Київстар" збільшив покриття 4G/LTE у Полтавській, Чернівецькій, Чернігівській і Харківській областях, забезпечивши швидкісним мобільним інтернетом 578 населених пунктів, де проживає 174 тисячі людей.

Як повідомила прес-служба компанії у вівторок, зокрема, це стосувалося сіл Замглай, Заставна, Знам’янка, Кормань, Городище, Кобижча, Ромодан, Вільхуватка, Варварівка, Ставкове, Березова Лука, Білики, Яреськи тощо.

Оператор зазначає: щоб покращити якість і швидкість мобільного інтернету на території цих областей, було встановлено 95 базових станцій, що працюють на частотах LTE 900. Цей діапазон забезпечує більший радіус дії мобільного обладнання оператора, що допомагає поліпшити якість покриття мережі.

На сьогодні "Київстар" уже забезпечив можливість доступу до 4G майже для 85% населення. За січень-вересень 2020 року оператор інвестував у розвиток нових мобільних технологій понад 4 млрд грн. У 2021 році оператор планує збільшити покриття 4G-мереж, щоб швидкісний мобільний інтернет був доступний для 90% населення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА