10:06 17.03.2020

Платформа Google для запису на проходження тесту на коронавірус не впоралася з величезним попитом

1 хв читати
Платформа Google для запису на проходження тесту на коронавірус не впоралася з величезним попитом

Веб-сайт, розроблений сестринської компанією Google - Verily Life Sciences - з метою допомогти користувачам самостійно оцінити необхідність проходження тесту на коронавірус відповідно до наявних симптомів і записатися в разі потреби в найближчу точку тестування, зіткнувся з надмірним попитом на цю послугу.

Уже через кілька годин після запуску платформи в тестовому режимі в Північній Каліфорнії сайт почав видавати інформацію про те, що доступного запису на проходження тесту більше немає.

Представник Verily відмовився відповідати на запитання The Wall Street Journal про те, яка кількість людей змогла скористатися сервісом і записатися на тестування.

У повідомленні компанії наголошується, що наразі можливості в плані проходження тестів на виявлення Covid-19 є обмеженими, й вони будуть розширені найближчими днями.

Президент США Дональд Трамп повідомив про розробку цього сайту минулої п'ятниці, заявивши, що Google направила 1,7 тис. співробітників на "дуже швидке" створення платформи, яка дає змогу користувачам оцінити необхідність проходження тесту на коронавірус.

Наразі сайт доступний лише англійською мовою і вимагає від користувачів входу в обліковий запис Google.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА