11:58 13.08.2022

НОК України та БФ "Майбутнє-дітям" провели у Греції “Randori” для дітей-спортсменів з постраждалих регіонів України

2 хв читати

12 серпня в рамках міжнародного проєкту Olympic Dreams 2022 за підтримки НОК України, БФ «Майбутнє-дітям», посольства України в Грецькій Республіці та особисто пана Посла Сергія Шутенко і пані Консула Анни Тіщенко відбулося відкрите тренування «Randori» зі спортсменами федерації дзюдо України та федерації дзюдо Греції.

"Для себе ми поставили просте завдання: в рамках започаткованої Першою леді України Оленою Зеленською Програми психічного здоров'я та психосоціальної підтримки використати всі можливості Греції з тим, щоб допомогти українським дітям подолати стрес, пов’язаний із війною та пережитими травматичними подіями. За літній період у співпраці з грецькими партнерами, українськими та грецькими благодійними організаціями нам вже вдалося оздоровити понад 500 українських дітей. І ця робота ще продовжується", – Посол України у Греції Сергій Шутенко.

В проєкті Olympic Dreams 2022 задіяно більш як 100 юних українських спортсменів, що тренуються на базі професійної спортивної інфраструктури SPORTCAMP та Sport Village (Лутракі, Греція) з тренерами Кареном Балаяном та Олександрою Старковою.

 "Вже друга зміна наших юних спортсменів бере участь у проєкті Olympic Dreams 2022. Серед них члени збірної команди України з дзюдо (кадети, юніори та дорослі), всі вони наша гордість, чемпіони та призери європейських та міжнародних турнірів і ми раді підтримати їх професійний рівень у непрості часи задля майбутніх перемог України", – зазначив меценат БФ "Майбутнє – дітям" Анатолій Бойко.

Спортивну подію організовано в рамках літнього навчально-тренувального табору у Греції для дітей з постраждалих регіонів України, зокрема міст Ірпінь, Буча, Гостомель, Харків, Херсон, Одеса, Луганськ, Суми, Донецьк за особистої підтримки мецената Анатолія Бойко, посольства України в Грецькій Республіці та благодійного фонду "Майбутнє – дітям".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА