15:13 20.11.2023

300 дронів-камікадзе для передової: "Українська команда" показала результати дрон-марафону

1 хв читати
300 дронів-камікадзе для передової: "Українська команда" показала результати дрон-марафону

Волонтерський штаб "Українська команда" отримав від виробників та передає на передову близько 300 дронів-камікадзе, на які донатили українці під час "дрон-марафону". Про це повідомляється на Facebook-сторінці "Української команди".

"Нещодавно ми провели національний дрон-марафон, в якому завдяки вам змогли придбати майже 300 дронів та 10 наземних станцій керування безпілотниками. Це велика партія! Сьогодні ці дрони їдуть на передову. А вже завтра ця "зграя" полетить на голови окупантам", - заявив керівник "Української команди" Артур Палатний.

Кожна така "пташка" - це мінус ворожий танк, БТР, вантажівка. Це плюс 5-10 нових глядачів на концерті в Кобзона, зазначив Палатний.

"Наші захисники та ударні дрони сьогодні змінюють хід війни. А ми, "Українська команда" разом з вами їм допомагаємо", - наголосив керівник волонтерського штабу.

Раніше повідомлялося, що "Українська команда" оголосила національний дрон-марафон до Дня Незалежності. За перші дні українці задонатили на дрони майже 6 млн гривень.

Також повідомлялося, що "Українська команда" передала партію дронів-камікадзе представникам Головного управління розвідки.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА