18:00 28.06.2023

Arricano відтворює давні українські свята у своїх ТРК

3 хв читати
Arricano відтворює давні українські свята у своїх ТРК

24 червня Arricano зустріла Сонцекрес у давніх українських традиціях у всіх своїх ТРК. Усім відоме свято Івана Купала цьогоріч компанія організувала у торговельних просторах із дотриманням народних звичаїв і обрядів, аби на день перетворити ТРК "Проспект" та ТРЦ "РайON" у Києві, ТРК CITY MALL у Запоріжжі, ТРК "Сонячна Галерея" у Кривому Розі на осередки української культури.

Спеціально до Сонцекресу в ТРК "Проспект" збудували масштабну й унікальну тематичну локацію, яка передавала атмосферу чарівного лісу. Декорації для її створення зайняли площу близько 60 м2. У висоту окремі дерева досягали до 4,5 метрів, крім цього, локація мала на своїй території штучний ставок, наповнений водою, а навколо звучав спів пташок. Під час заходу діти плели віночки з різнотрав’я, доповнювали їх маленькими свічками, загадували бажання та опускали зелені обереги на воду.

 Окрім цього, у центрі локації організатори розташували штучне багаття, через яке залюбки стрибали маленькі відвідувачі ТРК "Проспект", а дорослі робили спільні сімейні фото.

Уся локація, яка стала основою дій, присвячених Сонцекресу, є унікальним, за своїми характеристиками, штучним композиційним декором, зведеним усередині торговельного комплексу.

"Ми створили ефект присутності у справжньому лісі біля озера та відтворили основні природні символи Сонцекресу в ТРК "Проспект". Завдяки цьому нам вдалося досягнути комфортної та затишної атмосфери відпочинку для проведення сімейного дозвілля у нашому торговельному просторі. Arricano щовихідних готує для українців цікаві івенти, які допомогають нам об’єднувати дорослих і дітей, відволікати їх від буденних негараздів, урізноманітнювати відпочинок та дарувати позитивні емоції, які зараз так важливі", - розповів брендменеджер Arricano Сергій Шалаєв.

24 червня відвідувачі ТРК "Проспект" та ТРЦ "РайON" у Києві, ТРК CITY MALL у Запоріжжі, ТРК "Сонячна Галерея" у Кривому Розі взяли участь у традиційних розвагах Сонцекресу: стрибали через багаття та водили навколо нього хороводи, отримали передбачення від мольфарки, надихнулися танцювальними перформансами та насолодилися українським співом Вокально-хорової студії при НЗАУНХУ ім. Г. Верьовки, побачили магічний виступ лісового чарівника і, звичайно ж, сплели віночки з різнотрав’я, які згодом, загадуючи бажання, опустили на воду.

Надзвичайно щирим і зворушливим моментом Сонцекресу став танцювальний виступ дітей із Даун-синдромом. Для їх батьків, вихователів та самих діток залученість у проведення заходу була дуже важливою складовою на етапі повноцінної соціалізації. Упродовж івенту всі охочі могли долучитися до збору коштів на допомогу Центру соціальної адаптації та інтеграції дітей та молоді з Даун-синдромом, який організував БФ "Добряк" за підтримки Arricano.

"Іноді ми отримуємо відгуки, що подібні заходи не на часі. Проте наші діти дорослішають й щодня потребують уваги, турботи й цікавого дозвілля. Відкладати для них дитинство на потім неможливо й непотрібно. "Надихайся. Мрій. Живи" - меседж, який є наскрізним у проєктах Arricano і надважливим для усвідомлення кожного українця. Ми прагнемо сформувати ком’юніті, яке поділятиме наші цінності й бачення розвитку України і не ставитиме життя на паузу. Уже зараз ми маємо потужну підтримку зі сторони відвідувачів, адже у нас багато постійних активних учасників наших івентів, які чекають нових цікавих проєктів та охоче підтримують наші ініціативи, чим ми дуже пишаємось", -  зауважила директорка з маркетингу Arricano Інна Морозова.

Нагадаємо, Arricano вже не вперше закликає містян пригадати давні українські традиції та провести вихідні разом із рідними у затишних торговельних комплексах. Так, у лютому Arricano і щедрий Колодій частували всіх гостей чотирьох ТРК компанії смачними варениками, а самі торговельні простори на день стали осередками української народної творчості.

Більше інформації  - у соціальних мережах ТРК "Проспект", ТРЦ "РайON", ТРК CITY MALL та ТРК "Сонячна Галерея".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фільм "THE CHOICE" виробництва KALYNA FILM, який здобув перемогу на Міжнародному жіночому кінофестивалі в Торонто, стає резонансною подією у світі

Безоплатна юридична допомога для ВПО: перелік ініціатив та організацій

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 10 – 12 травня

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

Рішення BIMEX Ukraine для захисту кіберпериметру установ та організацій МОЗ України

У Києві відбувся показ колекції, присвячений 5-річчю бренду YS Couture by Yanis Stepanenko

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

Відома українська співачка Jerry Heil стала амбасадором бренда "Моршинська"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА