10:36 11.05.2023

Андрій Андрікевич про подолання енерго кризи в Дніпровському районі

2 хв читати

Зима 2022 року позаду. Позаду – міські квартали без електрики і гул генераторів на центральних вулицях як ознака життя міста.

Голова ради Директорів підприємств промислового комплексу, установ та організацій Дніпровського району м. Києва при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації Андрій Валерійович Андрікевич розповів, як вдалось скомплектувати потужними генераторами пункти незламності в Дніпровському районі м. Києва.

В умовах ситуації небувалої складності для всього населення України Пункти незламності мали стати для українців острівцями безпеки, стабільності і тепла.

Комплектування та функціонування Пунктів незламності планувалося здійснювати з урахуванням наявного ресурсу органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Райони міст України робили все можливе і неможливе, аби забезпечили населення своїх районів безперебійним живленням. Районні адміністрації міст, громадські, волонтерські організації намагалися залучати іностраних партнерів до допомоги, щоб це було можливо в умовах щотижневих обстрілів та руйнувань важливих вузлів інфраструктурних об'єктів України.

Ініціатива пошуку облаштування Пунктів незламності Дніпровського району була обговорена на початку 2023 року на Раді директорів.

Завдяки активній позиції Голови Дніпровської Райдержадміністрації в м. Києві Бабія Павла, креативу та наполегливості Голови Ради Директорів Андрікевичу Андрію (ТОВ «Компанія «Енергія Води» *) та небайдужості фонду HELP UKRAINE, ця задача була вирішена.

Для виконання цієї задачі Голові Ради Директорів Андрікевичу Андрію Валерійовичу вдалось залучити європейський фонд HELP UKRAINE для закупівлі 11 (одинадцяти) потужних дизельних генераторів для району, а саме – для Пунктів Незламності Дніпровського району м. Києва.

В підсумку, пункти незламності Дніпровського району м. Києва були скомплектовані потужними генераторами. Генератори були поставлені на баланс міста.

На початку квітня відбулась зустріч керівництва Дніпровської райдержадміністрації в особі її очільника Павла Бабія, Голови Ради Директорів в особі Андрікевича Андрія - з директоркою міссії  Help в Україні Дар ‘єю Романенко.

За результатами зустрічі підписано Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю щодо надання благодійної допомоги з метою подолання наслідків атак на енергетичну систему України.

(*ТОВ «Компанія «Енергія Води» (керівник Андрікевич Андрій Валерійович, www.facebook.com/EnergiaVody, www.waterenergy.com.ua) з 2009 року займає лідируючі позиції на ринку насосного обладнання. Надає комплексне вирішення проблем, пов’язаних з водопостачанням та водовідведенням. ТОВ «Компанія «ЕНЕРГІЯ ВОДИ» - прямий дистриб’ютор торгівельних марок DAB, HOMA, Franklin Electric, CIMM. ТОВ «Компанія «ЕНЕРГІЯ ВОДИ» має власну торгівельну марку WE. Сьогодні під цією маркою в Україні виробляється ряд продукції, зокрема:

  • насосні станції пожежогасіння і водопостачання;
  • каналізаційні насосні станції;
  • шафи керування різних видів)

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА