16:53 10.05.2023

ТЧХУ та Фундація Кока-Кола надали гумдопомогу жителям Великої Димерки на Київщині

1 хв читати
ТЧХУ та Фундація Кока-Кола надали гумдопомогу жителям Великої Димерки на Київщині

Товариство Червоного Хреста України (ТЧХУ) спільно з Фундацією Кока-Кола надали гуманітарну допомогу жителям Великої Димерки Київської області.

"У місцевому гуртожитку, який став центром розміщення жителів ОТГ, чиї оселі були зруйновані, організовано видачу гуманітарної допомоги у вигляді постільних наборів. Також надано потужний генератор для забезпечення безперебійної роботи центру, який розраховано на 200 осіб", - повідомило ТЧХУ в середу у фейсбуці.

За словами голови Великодимерської селищної ради Анатолія Бочкарьова, на території громади внаслідок російської агресії проти України повністю зруйновано майже 350 будинків.

"Лише у Великій Димерці без даху над головою залишилося щонайменше 160 сімей. У багатьох із них немає можливості знайти нове житло. Тому гуртожиток, наданий громадою, для більшості - єдиний прихисток. 80 людей продовжують жити тут і сьогодні. Допомога благодійників дуже важлива, і для цих людей, і для … громади. Втративши будинки, люди втратили і все своє майно, тому облаштування спальних місць у гуртожитку вирішується за допомогою благодійників і волонтерів", - зазначив Бочкарьов.

Велика Димерка була під російською окупацією в березні 2022 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА