15:13 14.04.2023

Військовим підрозділам на Донеччину передано 20 автомобілів -  Благодійний Фонд Едуарда Мкртчана

2 хв читати
Військовим підрозділам на Донеччину передано 20 автомобілів -  Благодійний Фонд Едуарда Мкртчана

На Донеччину прибули позашляховики, придбані за кошти Благодійного Фонду Едуарда Мкртчана. Їх передали військовим підрозділам, що боронять схід України. Про це повідомляють у Благодійному Фонді Едуарда Мкртчана.

"Навесні на фронті стало важче пересуватися через дощі і роздоріжжя. Нашим бійцям для перемог потрібна технічна перевага. Саме тому спільно із моїм фондом ми придбали та відправляємо на передову 20 автомобілів у рамках проєкту "Двигуни Перемоги". Позашляховики відремонтували і пофарбували. Ми придбали також станини для кулеметів, якими обладнають 14 пікапів. Це дозволить на швидкості прицільно бити по окупантам. Автівки призначені піздрозділам ЗСУ, що виконують бойові завдання у Донецькій області. Допомога триватиме у щільній співпраці з Донецькою ОВА", - повідомив засновник фонду Едуарда Мкртчан на сторінці у Фейсбук, який наразі бере участь в бойових діях на Донеччині.

Призначені для військових підрозділів автівки мають вагому перевагу - станини для кулеметів. Благодійники придбали їх для облаштування 14 пікапів. 

З початку російського вторгнення Благодійний Фонд Едуарда Мкртчана зосередив свою діяльність на підтримці цивільного населення, яке постраждало він дій окупантів. Волонтери допомагають людям гуманітарною допомогою  - будівельними матеріалами, продуктовими наборами, речами та медикаментами. Під час обстрілів енергетичної інфраструктури країни благодійники забезпечили громадян Донеччини пічками-буржуйками та генераторами. 

Загалом на початок цього року Фонд передав гуманітарної допомоги на більш ніж 30 мільйонів гривень.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА