23:04 23.04.2022

Британські та українські волонтери передали Україні автомобілі швидкої допомоги

1 хв читати

British-Ukrainian Aid (Британсько-Українська Допомога) та волонтери передали Україні дві автівки швидкої допомоги та медикаменти

17 квітня волонтери-громадяни України та громадська організація British-Ukrainian Aid (Британсько-Українська Допомога) передали Україні та представникам Збройних Сил два автомобіля швидкої допомоги. Крім того, були передані медикаменти від англійських друзів. Наразі такі авто є одним з найбільш необхідних типів транспорту як на фронті, так і ви тилу, адже мінімізація шкоди громадянам та своєчасна медична допомога врятує життя.

Організатором доставки машин є Валерій Полшков, Олександр Бобилєв та будівельна компанія “Ліко-Холдінг”. За словами Валерія Полшкова, оперативна доставка авто з Британії стала можливою завдяки спільним зусиллям волонтерів та злагодженій роботі державних органів України.

“Я дякую Державній прикордонній службі та Державній митній службі за оперативну роботу. Автівки пройшли кордон хвилин за 20 і вже сьогодні передані представникам ЗСУ”, – підкреслив В.Полшков.

Також безпосередню участь у супровіді та передачі автомобілів від Британіі до України приймали Олег Чомко та його компанія “Badzinger Auto”.

British-Ukrainian Aid, поєднуючи зусилля Великої Британії та України, пропонує гуманітарну та медичну допомогу пораненим, ветеранам, дітям-сиротам, людям похилого віку, внутрішньо-переміщеним особам, біженцям та сім’ям, які втратили годувальника-військовослужбовця. Усі члени групи є волонтерами та працюють над благодійними проектами після основної роботи.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Анатолій Шкрібляк про розширення лінійки каш швидкого приготування ТМ "Добродія"

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА