17:26 11.12.2020

Біланівський ГЗК Ferrexpo придбав мамограф Кременчуцькому онкодиспансеру

2 хв читати

Кременчуцький обласний онкологічний диспансер отримав благодійну допомогу від Біланівського ГЗК (БГЗК, входить до Групи Ferrexpo). Цього разу підприємство передало медустанові високоточний мамограф виробництва компанії Siemens.

За словами Генерального директора БГЗК Юрія Химича, вартість даного обладнання становить близько 3,5 млн. гривень. "У цьому році кременчуцьким лікарням ми вже передали допомоги більш ніж на 12 млн. гривень і плануємо найближчим часом ще на 3 млн. гривень. Всього медустановам Полтавської області вже передано обладнання, медикаментів, засобів індивідуального захисту та іншої допомоги на суму близько 50 млн. гривень. Основна частина спрямована на боротьбу з коронавірусом, але до нас звертаються і з іншими проханнями, які ми намагаємося оперативно закривати", - додав він.

"Це найсучасніший апарат, один з найкращих у світі, який дозволяє робити скринінг. Він дає можливість прийняти 5 пацієнток на годину. За направленням сімейного лікаря обстеження буде проводитися безкоштовно. Цей мамограф визначає пухлини в доклінічному періоді", - сказала лікарка-рентгенолог Кременчуцького обласного онкологічного диспансеру Тетяна Мамон.

Кременчуцький обласний онкологічний диспансер раніше не мав подібного обладнання. Новий мамограф може діагностувати пухлину на першій стадії, коли її розмір ще не досяг 2 см, що дає можливість призначення раннього лікування та одужання більше 90% жінок.

Ferrexpo - соціально відповідальна компанія, яка щорічно виділяє великі і збільшує в масштабах області і держави бюджети на благодійність і програми корпоративної соціальної відповідальності для забезпечення гідного рівня життя співгромадян.

Довідка про компанію:

Ferrexpo - швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю компанії є виробництво та експорт високоякісних залізорудних котунів, використовуваних у виробництві сталі. Група Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером котунів серед країн колишнього СРСР. Поточні виробничі активи - Полтавський і Єристівський ГЗК. Ferrеxpo plc володіє 100% акцій Ferrexpo AG, якій, у свою чергу, належить 100% акцій Полтавського ГЗК і 100% акцій Єристівського ГЗК. У 2019 р. Компанія виробила 10,5 мільйонів тонн залізорудних котунів. Основними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Тайваню, Китаю, Словаччини, Чехії, Туреччини, В'єтнама, а також США. Акції Ferrexpo котируються на основному майданчику Лондонської фондової біржі під тікером FXPO. Додаткову інформацію можна знайти на сайті www.ferrexpo.com

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА