18:50 09.05.2024

Віталій Кличко зустрівся з послами країн G7 та ЄС з нагоди Дня Європи

2 хв читати

Мер Києва Віталій Кличко на День Європи провів зустріч з послами країн G7, ЄС та інших держав. Він наголосив, що майбутнє Європи сьогодні визначається в Україні, і збільшення обсягів допомоги – це інвестиція у мирне майбутнє Європи. Про це Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Сьогодні, в День Європи, традиційно зустрівся з послами та дипломатами іноземних держав. У заході взяли участь 24 посли та 16 представників дипкорпусу  - зокрема, держав Великої сімки, країн ЄС та інших держав. Вдячний усім партнерам Києва та України за допомогу, яку їхні країни надавали та надають в цей драматичний для нашої держави час. І послам та дипломатам - за те, що працюють в нашій столиці, в Україні і бачать ситуацію зсередини та доносять її до урядів своїх країн", - заявив Віталій Кличко.

Він підкреслив важливість посилення військової допомоги для перемоги України.

"Ще раз наголосив, що майбутнє Європи визначається в Україні! Бо наша держава  б’ється сьогодні з агресором не тільки за свій суверенітет та територіальну цілісність, а й за мир і стабільність в Європі. Збільшення обсягів військової та іншої допомоги – це не тільки вияв солідарності з боку наших друзів. Це – інвестиція у мирне й успішне майбутнє Європи, в майбутнє світової демократії! Тому дуже важливо посилити сьогодні зусилля всіх партнерів, щоб Україна перемогла!" - наголосив Кличко.

Раніше повідомлялося, що мер Києва Віталій Кличко взяв участь у саміті мерів європейських міст, що проходив у Парижі. Під час заходу наголошував на необхідності посилення підтримки України, збільшення військової та гуманітарної допомоги.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Можлива загибель Раїсі може мати серйозні наслідки для Ірану, вважають в Інституті вивчення війни

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА