19:21 05.11.2021

Разумков: Членами МФО "Розумна політика" стануть 25 колег, яких важко було зламати Офісу президента під час голосування за мою відставку

2 хв читати
Разумков: Членами МФО "Розумна політика" стануть 25 колег, яких важко було зламати Офісу президента під час голосування за мою відставку

Членами міжфракційного депутатського об'єднання "Розумна політика" стануть 25 парламентаріїв, які, зокрема, не голосували за відставку Дмитра Разумкова з посади голови Верховної Ради, повідомив екс-спікер.

"Станом на сьогодні це 25 колег (народних депутатів - ІФ). Справді, це ті люди, які дотримуються принципів, яких важко було зламати й Офісу президента під час голосування за мою відставку. Але я впевнений, що це не межа, і люди приєднуватимуться, люди розумітимуть, куди потрібно рухатися і виконувати нарешті ті обіцянки й дотримуватися тих принципів, з якими ми всі йшли", - сказав Разумков в ефірі телеканалу "Наш" у п'ятницю ввечері.

Він підтвердив, що йдеться, зокрема, про таких народних депутатів, як Неллі Яковлєва, Василь Мокан, Артем Дмитрук, Олег Воронько (всі з фракції "Слуга народу"), позафракційний депутат Людмила Буймістер, яку нещодавно виключили з лав "Слуги народу" і член фракції "Батьківщина" Андрій Ніколаєнко.

"Якісь прізвища вже з'явилися в Telegram-каналах, і це не брехня, це правда. Так, це Андрій Ніколаєнко, ще є колеги з "Батьківщини", є позафракційні і є "Слуги народу": Мокан, Яковлєва... Багато колег, я можу всіх назвати, але скоро з'явиться в публічній площині все... Це також (Оксана) Дмитрієва (заступниця голови комітету ВР з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування - ІФ), (Роман) Соха (член комітету з питань цифрової трансформації - ІФ), (Михайло) Крячко (керівник комітету з питань цифрової трансформації - ІФ), - уточнив Разумков.

Раніше стало відомо, що колишній голова Верховної Ради Дмитро Разумков створює в парламенті міжфракційне об'єднання "Розумна політика".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА