12:13 29.10.2021

ЦВК нагадує про заборону передвиборної агітації на проміжних виборах нардепів 30 та 31 жовтня

2 хв читати
ЦВК нагадує про заборону передвиборної агітації на проміжних виборах нардепів 30 та 31 жовтня

Центральна виборча комісія (ЦВК) нагадує, що ведення передвиборної агітації напередодні дня голосування та у день голосування на проміжних виборах народних депутатів забороняється 30 та 31 жовтня 2021 року.

"Сьогодні, 29 жовтня, о 24:00 закінчується передвиборна агітація на проміжних виборах народних депутатів України в одномандатних виборчих округах №184 (Херсонська область) та №197 (Черкаська область)", - повідомляє прес-служба ЦВК.

ЦВК нагадує, що згідно із законом України "Про вибори народних депутатів України", згідно з яким проводяться зазначені проміжні вибори, ведення передвиборної агітації напередодні дня голосування та у день голосування забороняється, відповідно - 30 та 31 жовтня.

Як повідомлялося, вибори в округах №184 і №197 проводяться у зв'язку з отриманням постанов Верховної Ради про дострокове припинення повноважень народних депутатів Ігоря Колихаєва та Олександра Скічка. Колихаєв склав із себе повноваження нардепа у зв'язку з обранням міським головою Херсона, а Скічко - у зв'язку з призначенням головою Черкаської обласної державної адміністрації.

До виборчих бюлетенів в окрузі Херсонської області буде включено 15 кандидатів, виборці округу Черкаської області визначатимуться між 25 претендентами.

1 вересня на обох округах розпочався виборчий процес. Самі вибори відбудуться 31 жовтня 2021 року. Участь у них зможуть узяти понад 290 тис. виборців. Голосування відбуватиметься на 188 виборчих дільницях у Херсонській області та на 141 виборчій дільниці в Черкаській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА