13:19 13.07.2021

Можливість зустрічі Путіна й Зеленського наразі не обговорюється - Пєсков

1 хв читати
Можливість зустрічі Путіна й Зеленського наразі не обговорюється - Пєсков

Стаття президента РФ Володимира Путіна "Про історичну єдність росіян і українців" не впливає на перспективи зустрічі президентів Росії та України, але з неї можна зрозуміти настрій російського президента в плані змістового наповнення можливих контактів, заявив прес-секретар глави держави Дмитро Пєсков.

"Давайте з вами виходити з того, що президент Путін сказав, що він готовий до зустрічі з президентом Зеленським, і сказав це неодноразово. Це було сказано ще до публікації цієї статті", - сказав Пєсков журналістам, відповідаючи на запитання, чи можна сприймати цю статтю як привід до того, щоб питання зустрічі Володимира Путіна з Володимиром Зеленським зрушило з мертвої точки.

Прес-секретар російського президента зауважив, що Путін говорив про те, що готовий до діалогу з Зеленським, "звісно, за винятком тих тем, які абсолютно не має сенсу обговорювати на двосторонньому рівні".

Він підтвердив, що обговорення сторонами можливості зустрічі Путіна та Зеленського не здійснюється. "Ми говорили, що потрібно спочатку підготувати цю зустріч. Як мінімум, спочатку мають якось адміністрації поговорити одна з одною, визначити коло питань", - сказав Пєсков.

Стаття російського президента, зауважив він, - "глибокий, дуже хороший привід для обговорення". "Саме відштовхуючись від цієї статті, можна вже розуміти налаштування президента Путіна на можливе смислове наповнення російсько-українських контактів", - зазначив прес-секретар президента РФ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА