13:09 30.09.2020

Засідання фракції "Слуга народу" поблизу лінії розмежування дасть змогу нардепам оцінити, які законопроекти потрібно ухвалити - Качура

1 хв читати
Засідання фракції "Слуга народу" поблизу лінії розмежування дасть змогу нардепам оцінити, які законопроекти потрібно ухвалити - Качура

 Виїзне засідання фракції "Слуга народу" на Донбасі поблизу лінії розмежування, можливо, змінить точку зору народних депутатів щодо законопроектів, які потрібно ухвалювати, вважає народний депутат цієї фракції Олександр Качура.

"Я думаю, що основна мета цієї поїздки в тому, що окремі наші депутати, які розповідають, що ми будемо військовим шляхом захоплювати Донецьку та Луганську області, і те, що не потрібно зараз голосувати зміни до постанови про місцеві вибори... Щоб вони побачили, в яких умовах нині все там відбувається, щоб вони під обстрілами побували і побачили, в яких умовах проживає місцеве населення на лінії розмежування... на підконтрольній території України, на прифронтовій... І, можливо, у них точка зору зміниться на те, які законопроекти потрібно ухвалювати", - сказав Качура журналістам у середу.

Депутат зазначив, що засідання фракції проводитиметься поблизу лінії розмежування, і на поїздку не мають бути витрачені кошти з держбюджету.

"Ми можемо купити квитки на поїзд, автобус... зробити так, щоб на всій лінії розмежування розмістилися по 15-20 народних депутатів у частинах", - розповів Качура.

За його словами, планується, що в п'ятницю фракція виїде на Донбас, а в суботу вже повернеться, проте точну дату ще не визначено.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА