11:49 19.12.2019

За останні два тижні стало більше українців, які задоволені роботою президента, - опитування "Рейтингу"

2 хв читати
За останні два тижні стало більше українців, які задоволені роботою президента, - опитування "Рейтингу"

Рівень задоволеності роботою президента України Володимира Зеленського зріс із 53% до 62% за минулі два тижні, а невдоволення зменшилося з 33% до 25%, свідчать результати опитування, проведеного соціологічною групою "Рейтинг" і оприлюдненого в четвер.

За той самий період з 33% до 40% зросла частка опитаних, які вважають, що країна рухається у правильному напрямі, з 48% до 38% зменшилася частка тих, хто вважає, що в неправильному. Отже, показники повернулися до рівня, який фіксувався в жовтні поточного року.

Діяльністю голови Верховної Ради Разумкова задоволені 36%, не задоволена така сама кількість. Роботою парламенту задоволені менше: 29% позитивно оцінили його роботу, 51% - негативно. Діяльністю прем'єр-міністра Олексія Гончарука задоволені 35% опитаних, така сама кількість не задоволених, тоді як лише 29% респондентів висловили задоволення роботою Кабміну, 45% - не задоволені його роботою.

При цьому в результатах опитування зазначається, що за останній місяць рівень задоволеності діяльністю прем'єра та Верховної Ради дещо зріс.

Третина опитаних українців вважають, що за підсумками року в діях Зеленського було більше успіхів, ніж невдач, 41% сказали, що в діях глави держави успіхів і поразок було порівну, лише 14% зазначили, що в його роботі переважали невдачі. При цьому в оцінці діяльності Кабміну та Верховної Ради респонденти були критичніші: близько чверті вважають, що в їхніх діях було більше невдач, близько 40% - що успіхів і невдач було порівну й лише 10% вважають, що було більше успіхів.

Дослідження проводилося 13-17 грудня 2019 року. Методом особистого формалізованого інтерв'ю (face-to-face) було опитано 2500 респондентів віком від 18 років і старше. Похибка репрезентативності дослідження – не більше ніж 2,0%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА