20:13 20.09.2018

Нардеп Ар'єв розповів про позитивні та негативні підсумки засідання регламентного комітету ПАРЄ

2 хв читати
Нардеп Ар'єв розповів про позитивні та негативні підсумки засідання регламентного комітету ПАРЄ

Народний депутат фракції партії "Блок Петра Порошенка" Володимир Ар'єв відзначає і позитивні, і негативні моменти в результатах засідання регламентного комітету Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ).

"Результат засідання регламентного комітету ПАРЄ щодо російського шантажу: зради немає, перемоги теж. Позитив: поки що не спрацював найгірший сценарій, коли асамблея повністю скасовує можливість запровадження санкцій проти делегацій країн, які грубо порушили принципи демократії, верховенства права і прав людини. Негатив: регламентний комітет пропонує проголосувати за ускладнення процедури запровадження санкцій, щоб начебто зробити крок назустріч шантажистам", - написав В.Ар'єв на сторінці в соцмережі Facebook, підсумовуючи засідання регламентного комітету ПАРЄ.

"Ми зробили все можливе, вдалося не все, що хотіли. Тепер нам головне мобілізувати здорові сили на сесію ПАРЄ - основна боротьба за поправки і за прийняття зваженого рішення попереду. Голосування 9 жовтня", - додав парламентарій.

Раніше "Європейська правда" повідомила, що в ПАРЄ вже погодили з представниками РФ обраний підхід до внесення поправок до регламенту.

Санкційний механізм планують ускладнити настільки, щоб застосувати санкції до РФ було вкрай складно. Для цього планується підвищити до 2/3 кількість голосів, необхідних для підтвердження санкцій, тоді як наразі достатньо половини голосів. Саму процедуру ініціювання санкцій буде змінено так, що РФ зможе заблокувати сам розгляд питання, якщо збере достатньо людей у залі - кількість підписів, які необхідно зібрати для початку розгляду питання, не буде відома заздалегідь.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА