07:08 15.07.2018

Тереза ​​Мей заявила про ризик зриву Brexit

1 хв читати
Тереза ​​Мей заявила про ризик зриву Brexit

Британське суспільство має подолати розбіжності, які  розривають його, інакше воно ризикує зірвати Brexit, попереджає прем'єр-міністр Тереза ​​Мей в статті для Mail on Sunday.

"Настав час бути практичними і прагматичними - і підтримати наш план з виведення Великої Британії з ЄС", - написала вона. "Якщо ми цього не зробимо, ми ризикуємо залишитися без Brexit".

Стратегія, узгоджена тиждень тому з кабінетом міністрів, не має альтернатив, вважає Мей. Вона дозволить відновити національний суверенітет Великої Британії, покладе кінець "величезним виплатам" Брюсселя, дасть провести незалежну торговельну політику і створити нове економічне партнерство з ЄС.

"Як сказав президент Дональд Трамп, я - жорсткий переговірник. І зараз я хочу сказати всім британцям те саме, що сказала йому в п'ятницю: я вирушаю в Брюссель не для того, щоб торгувати нашими національними інтересами; я їду відстоювати їх. Я буду боротися за нашу угоду з Brexit - тому що це правильна угода для Британії ", - написала Мей.

На минулому тижні Велика Британія зіткнулася з урядовою кризою: зі своїх постів пішли глава МЗС Борис Джонсон і міністр у справах Brexit Девід Девіс, які категорично не погодилися з планом виходу країни з ЄС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

Порошенко закликав об’єднати зусилля держави і суспільства навколо будівництва фортифікацій

Посольство Сербії в Україні відновить роботу вперше з березня 2022 року, також незабаром відбудеться українсько-сербський бізнес-форум - Кулеба після перемовин з Вучичем

КМІС: 40% опитаних українських біженців у Німеччині, Польщі та Чехії впевнені, що у війні переможе Україна

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА