20:00 15.03.2018

Прем'єр Естонії скасував травневу поїздку в Росію

2 хв читати
Прем'єр Естонії скасував травневу поїздку в Росію

Глава уряду Естонії Юрі Ратас (Juri Ratas) відмовився від відвідин Красноярська в травні, де будуть проходити Дні естонської культури.

"У світлі недавніх міжнародних подій прем'єр-міністр не вважає за можливе поїхати в Красноярськ", - пояснив в четвер новинному сайту Delfi директор зі зв'язків з громадськістю уряду Естонії Урмас Сеавер (Urmas Seaver).

"Організатори команди ЕP100 зробили прем'єр-міністру пропозицію відвідати Красноярськ, де з 16 по 21 травня відбуватимуться Дні естонської культури", - розповів Сеавер.

Цього року Ратас вже брав участь в заходах, присвячених сторіччю Естонської республіки, які проходили в Великій Британії, Ірландії, Фінляндії, Швеції та Латвії.

Глава британського уряду Тереза ​​Мей 14 березня оголосила про рішення Лондона вислати 23-х російських дипломатів, які працюють на розвідку, в зв'язку зі "справою Скрипаля". Крім того, за заявою Мей, Лондон буде заморожувати російські держактиви, якщо буде доведено їх використання проти безпеки Великої Британії, і британська влада буде ретельніше перевіряти росіян, які в'їжджають в країну. При цьому, за словами глави британського уряду, проти Росії може бути прийнято "низку таємних заходів".

Глава МЗС РФ Сергій Лавров назвав хамськими і голослівними звинувачення Лондона на адресу Москви в зв'язку зі "справою Скрипаля".

Раніше в британській поліції повідомили, що 4 березня поблизу одного з торгових центрів в Солсбері через взаємодію з невідомим небезпечною речовиною серйозно постраждали дві людини. Пізніше британські ЗМІ назвали їх імена - це працював на британську розвідку екс-полковник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА