11:10 17.01.2018

Лікар Білого дому: Наразі президент Трамп цілком здоровий

2 хв читати
Лікар Білого дому: Наразі президент Трамп цілком здоровий

 Лікар Білого дому Ронні Джексон розповів, що стан здоров'я президента США Дональда Трампа не викликає побоювань, частково це обумовлено хорошою генетикою і відсутністю шкідливих звичок, повідомляють західні ЗМІ.

"Здоров'я президента загалом у чудовому стані ... Всі клінічні дані вказують на те, що зараз президент дуже здоровий і залишиться здоровим до кінця свого терміну", - заявив Р.Джексон.

За словами лікаря, у Д. Трампа немає проблем із серцем, під час досліджень його пульс становив 68 ударів на хвилину, тиск був 122/74. Р.Джексон пов'язав хороші показники Д. Трампа з тим, що президент США не палить і не вживає алкоголь. Лікар зазначив у президента високий рівень холестерину (його вміст у крові становить 223 мг/дл, піднявшись порівняно з показниками минулого року).

За словами лікаря, 71-річний Д.Трамп приймає препарат для зниження рівня холестерину. Крім того, президент США вживає засіб від облисіння і низку інших ліків.

Зріст Д. Трампа - 188 см, його вага - 108,4 кг, за рік президент набрав 1,4 кг. Згідно з калькулятором індексу маси тіла (ІМТ) Національного інституту охорони здоров'я США, його ІМТ наближається на верхній межі показника "надмірна вага", наближаючись до показника "ожиріння".

У зв'язку з цим лікар порадив Д.Трамп скинути 4,5-7 кг, для цього в Білий дім запросять дієтологів, які нададуть рекомендації кухарям президента. Р.Джексон порадив Д.Трампу стежити за харчуванням і займатися фізичними вправами. Також президент продовжуватиме боротися з підвищенням рівня холестерину.

Водночас лікар президента відзначив роль "неймовірних генів" в тому, що брак фізичного навантаження і любов Д. Трампа до фастфуду не заважає йому підтримувати прекрасний для його віку стан здоров'я.

"Я сказав президенту, що якби в останні 20 років він дотримувався б більш здорового харчування, він міг би дожити до 200 років", - заявив Р.Джексон.

Лікар зазначив, що Д.Трамп зовсім небагато спить: 4-5 годин на добу.

Р.Джексон також розповів, що президент наполіг на перевірці свого психічного здоров'я, хоча вона не була запланована. Під час тесту Д.Трамп набрав максимальну кількість балів.

Медичне дослідження стало першим для Д. Трампа на посаді президента. Воно відбулося 12 січня і тривало чотири години. Р.Джексону під час дослідження допомагали 12 лікарів-консультантів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА