18:37 15.11.2016

Тимошенко пояснила ситуацію з виступом Шухевича

2 хв читати
Тимошенко пояснила ситуацію з виступом Шухевича

Народний депутат із фракції Радикальної партії Юрій Шухевич попросив у "Батьківщини" дозволити йому виступити з трибуни парламенту, оскільки у фракції Радикальної партії його виступ не схвалили, стверджує керівник фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

"Ю.Шухевич звернувся до мене особисто з проханням дати йому виступити, тому що його фракція не підписала йому заяву для виступу. Ми дали можливість пану Шухевичу як дуже шанованій людині виступити - я віддала свої три хвилини", - сказала вона журналістам у кулуарах парламенту у вівторок.

Водночас Ю.Тимошенко зазначила, що підтримує сказане Ю.Шухевичем пізніше з трибуни парламенту про те, що має бути створено тимчасову слідчу комісію з розслідування військових і невійськових корупційних злочинів в Україні.

Відповідаючи на запитання, чи оформляли представники "Батьківщини" пропуск особам, яких у фракції Радикальної партії називають помічниками Віктора Медведчука, Ю.Тимошенко пояснила: "На жаль, Юрій Шухевич не може запросити людей, яких хоче сам, тому що він не бачить. Тому звернулися до нас і попросили. Ми дали можливість цим людям зайти. Але це люди його команди".

Ю.Тимошенко зазначив, що Ю.Шухевич оголосив про створення Об'єднання патріотів України. "І він цих людей, зокрема, запросив до Верховної Ради", - сказала політик.

Відповідаючи на запитання, чи знала вона про те, що Ю.Шухевич начебто має намір озвучити заяву про початок процедури імпічменту президента, лідерка фракції "Батьківщина" заявила: "Ми не мали можливості говорити про деталі. Він просто попросив дати йому три хвилини. Але що стосується взагалі питання про імпічмент президенту, я вважаю, що цей президент уже заробив на п'ять імпічментів".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА