18:08 08.02.2016

Фракція БПП очікує звіту Абромавичуса про роботу

2 хв читати
Фракція БПП очікує звіту Абромавичуса про роботу

Парламентська фракція "Блок Петра Порошенко" очікує, що міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус прийде на засідання фракції і відзвітує про свою роботу, заявляє керівник фракції БПП Юрій Луценко.

"Міністра Абромавичуса б дуже просив прийти на зустріч з фракцією, яка його висунула міністром", - заявив Ю. Луценко журналістам у понеділок у Києві.

За його словами, члени фракції БПП хотіли б поговорити з А. Абромавичусом про роботу міністерства та про його звинувачення на адресу члена фракції.

"Мене особисто не влаштовує ситуація, коли у нас найкращий у світі міністр економіки з найгіршою в Європі економікою", - зазначив Ю. Луценко.

Як повідомлялося, 3 лютого 2016 року міністр економічного розвитку і торгівлі А. Абромавичус заявив про рішення подати у відставку через відсутність підтримки та активної протидії проведенню його командою реформ. Міністр звинуватив народного депутата з фракції "Блок Петра Порошенка" Ігоря Кононенка у блокуванні роботи МЕРТ.

У свою чергу, нардеп від БПП В. Кононенко заявив, що йде з посади першого заступника керівника фракції "Блок Петра Порошенка" на період розслідування заяви А. Абромавичуса, а також пропонує главі МЕРТ разом пройти перевірку на детекторі брехні щодо озвучених звинувачень.

4 лютого, після того, як чотири міністра відкликали свої заяви про відставки, міністр А. Абромавичус заявив, що не відкликатиме своєї заяви, і назвав низки умов, за яких він готовий повернутися до роботи міністра.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА