09:32 28.01.2016

Президент закликає Верховну Раду внести зміни до закону про заочне правосуддя, щоб покарати винних у жертвах на Майдані - Цеголко

1 хв читати
Президент закликає Верховну Раду внести зміни до закону про заочне правосуддя, щоб покарати винних у жертвах на Майдані - Цеголко

Президент України Петро Порошенко закликає парламент внести технічні зміни до закону про заочне правосуддя, що дасть змогу покарати винних у жертвах на Майдані, повідомив у середу вечері прес-секретар президента Святослав Цеголко.

"Президент закликав ВР внести технічні зміни до закону про заочне правосуддя, щоб покарати винних за жертви на Майдані", - написав він у своєму Твіттері.

Прес-служба президента повідомляє, що йдеться про внесення технічних змін до закону "Про внесення змін до Кримінального і Кримінального процесуального кодексу України щодо неуникнення покарання за окремі злочини проти засад національної безпеки, громадської безпеки й корупційні злочини", прийнятий у жовтні 2014 року.

Під час зустрічі з керівниками парламентських фракцій і депутатських груп П.Порошенко пояснив, що зміни стосуватимуться тих, хто виїхав на територію Російської Федерації і з тих або інших причин не входив до списку розшуку Інтерполу, отримавши "індульгенцію від справедливого покарання за скоєння злочину", - передає прес-служба президента.

Глава держави прокоментував цю пропозицію: "Внесення технічних змін до Закону про заочне правосуддя дає можливість для відновлення справедливості".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА