14:57 27.10.2015

"Опозиційному блоку" вдалося домогтися перерахунку голосів на одній із дільниць у Києві

1 хв читати
"Опозиційному блоку" вдалося домогтися перерахунку голосів на одній із дільниць у Києві

У ніч на вівторок юристи київської міської організації партії "Опозиційний блок" домоглися рішення Дарницької районної в місті Києві територіальної виборчої комісії про повторний перерахунок голосів на одній з дільниць.

"Партія отримала велику кількість скарг від виборців, які голосували у Дарницькому районі, і від спостерігачів. Зокрема, зазначалося, що на проблемній ділянці видавалися бюлетені, не внесені до списку, - використовувалася так звана "косинка", коли виборці голосують за чужими бюлетенями із заздалегідь проставленими позначками. Для початку цієї технології фальсифікації один чи кілька додаткових бюлетенів не внесять до списку виборців. Це збільшує показник явки, а також покращує результати тієї політичної сили, яка її організовує", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті партії.

Таким чином, наголошують у партії, результати, отримані на даній ділянці, не відповідають реальному волевиявленню виборців. Юристи "Опозиційного блоку" змогли довести це членам райвиборчкому і добитися перерахунку голосів.

"Як і багато киян, я відчуваю розчарування від цих виборів. Брудні технології, які активно застосовувалися на цих виборах, значною мірою спотворили волю людей... Ми продовжуємо домагатися перерахунку і відвоюємо кожен вкрадений у киян голос. Ми впевнені, що опозиція буде представлена в цьому складі Київради і зможе обстоювати інтереси киян, контролюючи дії провладних депутатів", - заявив лідер київського "Опозиційного блоку" Олександр Пузанов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

Віталій Кличко зустрівся з послами країн G7 та ЄС з нагоди Дня Європи

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА