17:15 13.08.2015

Співпрацю України та Литви, а також допомогу Вільнюса Києву обговорили Яценюк та Лінкявічус

1 хв читати
Співпрацю України та Литви, а також допомогу Вільнюса Києву обговорили Яценюк та Лінкявічус

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк провів зустріч із міністром закордонних справ Литви Лінасом Лінкявічусом, під час якої сторони обговорили питання співпраці між державами.

"Співрозмовники обговорили конкретні проекти двосторонньої співпраці. Особливу увагу було приділено темі електронного урядування. Литовський досвід також потрібен Україні у розвитку нової регіональної політики, місцевого самоврядування, боротьбі з корупцією", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сайті Кабміну України в четвер.

Окрім цього, глава зовнішньополітичного відомства Литви висловив політичну підтримку Україні та запевнив у незмінній готовності литовських партнерів до тісної співпраці і з питань світу та безпеки, і реформ, які втілює уряд України.

"А.Яценюк подякував за відчутну і дієву допомогу з боку литовських партнерів і побратимів, відзначаючи внесок литовських фахівців у впровадження нового передового досвіду задля проведення реформ в Україні, а також гуманітарну і фінансову допомогу, яка надається нашій державі для реабілітації українських військових, тимчасово переміщених осіб та відновлення Донбасу", - йдеться в повідомленні.

Окремо глава українського уряду висловив вдячність за постійну підтримку України з боку Литви на міжнародній арені - у рамках ООН, ЄС, НАТО та інших міжнародних організацій.

Л.Лінкявічус перебуває в Києві з робочим візитом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

Порошенко закликав об’єднати зусилля держави і суспільства навколо будівництва фортифікацій

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА