10:59 16.09.2014

Фракція "УДАР" готова підтримати законопроекти Порошенка про особливий статус окремих районів Донбасу та про амністію

2 хв читати

Фракція "УДАР" підтримає законопроекти щодо реалізації мирного плану президента України Петра Порошенка - про особливий статус окремих районів Луганської та Донецької областей, а також про амністію.

"Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" як партнерська президенту фракція, безумовно, підтримуватиме ініціативи президента, які спрямовані на реалізацію його мирного плану", - повідомив лідер фракції "УДАР" Віталій Ковальчук журналістам після наради керівників фракцій і груп парламенту з главою держави в понеділок у Києві.

Він зазначив, що фракція усвідомлює необхідність ухвалення законів, які внесе президент як першочергові (мається на увазі законопроекти про особливий статус районів Луганської і Донецької областей та про амністію).

В.Ковальчук також зазначив, що ці законопроекти ще не внесені та не зареєстровані у Верховній Раді. Він висловив упевненість, що законопроекти будуть доопрацьовані і передані на розгляд парламенту. "Законопроекти мають бути зареєстровані. Після цього ми будемо їх обговорювати. Наразі законопроекти ще не зареєстровані", - сказав він.

Лідер фракції "УДАР" зазначив, що представники інших фракцій і груп також підтримують кроки президента щодо реалізації мирного плану.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо змісту законопроекту про особливий статус територій Донбасу, представник президента у Верховній Раді Руслан Князевич заявив: "Я думаю, що вам не варто зараз користуватися тими чутками, які гуляють Інтернетом, якісь версії, домисли і припущення. Поки що жодного офіційного документа немає, він не внесений. Щойно він буде внесений, щойно пройде обговорення, він буде публічно озвучений".

Між тим, Р.Князевич наголосив, що в цьому законопроекті немає нічого такого, що суперечить Конституції України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА