10:10 04.09.2014

Порошенко ліквідував Раду регіонів і робочу групу з питань розвитку взаємодії України з МС - указ

2 хв читати
Порошенко ліквідував Раду регіонів і робочу групу з питань розвитку взаємодії України з МС - указ

Президент України Петро Порошенко ліквідував низку консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів і служб, створених його попередниками.

Відповідний указ від 2 вересня опубліковано на сайті глави держави.

Згідно з документом, ліквідовують Комітети з економічних реформ і з питань реформування правоохоронних органів; Координаційний комітет з підготовки та проведення в Україні фінального турніру чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу; Координаційну раду з питань підготовки та відзначення 20-ї річниці незалежності України. Таке саме рішення ухвалено й щодо міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів; міжвідомчої робочої групи з підготовки пропозицій щодо удосконалення законодавчого регулювання у сфері боротьби з порушеннями бюджетного законодавства.

Ліквідовують також Організаційний комітет з підготовки й проведення VI Форуму творчої та наукової інтелігенції держав-учасників СНД; Раду експертів з питань українсько-російських відносин; Раду з питань виставкової діяльності; Раду регіонів.

Така сама доля очікує на робочі групи з опрацювання питань, пов'язаних з оптимізацією системи центральних органів виконавчої влади; з опрацювання пропозицій щодо вдосконалення залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги; з питань реалізації Концепції розвитку кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні; з питань реформування кримінального судочинства.

Крім того, президент ліквідував робочі групи з питань розвитку взаємодії України з Митним союзом Республіки Білорусь, Республіки Казахстан та Російської Федерації; з посилення взаємодії України з Республікою Польща на період головування Республіки Польща в Європейському Союзі; по створенню нових маршрутів постачань енергоресурсів через територію України з Азербайджанської Республіки; з питань спорудження Меморіалу пам'яті жертв голодоморів в Україні; з питань удосконалення законодавства про вибори.

Указ набуває чинності від дня публікації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

Віталій Кличко зустрівся з послами країн G7 та ЄС з нагоди Дня Європи

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА