09:50 09.12.2013

Партія регіонів закликає опозицію до діалогу: розблокувати негайно органи влади і згорнути мітинги, оскільки Києву загрожує параліч

1 хв читати
Партія регіонів закликає опозицію до діалогу: розблокувати негайно органи влади і згорнути мітинги, оскільки Києву загрожує параліч

Партія регіонів закликає розблокувати урядовий квартал, політиків - сісти за стіл переговорів, заявляє перший заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

"Пропозиція наша одна: розблокувати негайно органи влади, забезпечити нормальну життєдіяльність міста і держави", - сказав М.Чечетов в понеділок на мітингу Партії регіонів у Верховної Ради України.

Політик висловив думку , що в результаті дій учасників влади і важких погодних умов Києву загрожує параліч . "Завтра води не буде, світла, будуть паралізовані дороги", - вважає він.

Він також наголосив, що сьогодні слід звернутися до учасників Євромайдану із закликом повернутися до звичайного життя.

"Нехай повертаються додому, студенти - в аудиторії, а політики повинні сісти за круглий стіл разом із представниками громадськості і знайти рішення з тих питань, що непокоять всіх", - додав політик.

Водночас він наголосив, що в неділю протестувальники проти влади "переступили межу". "Була спроба силового повалення державної влади, а це вже кримінальна стаття. СБУ відкрила кримінальне провадження і його буде доведено до кінця", - сказав нардеп.

Він назвав вандалізмом дії учасників протесту. "Це теж кримінальна стаття - все фіксується", - наголосив М.Чечетов, додавши , що винних буде покарано за законом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА