18:48 27.11.2013

"УДАР" скорочує відрив від Партії регіонів за електоральними симпатіями, "Свобода" поступається КПУ - соцопитування

2 хв читати

П'ять партій, що наразі представлені у Верховній Раді, проходять до парламенту, якщо б вибори до Верховної Ради відбулися в середині листопада 2013 року. Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС).

Так, Партія регіонів отримала б підтримку 16% виборців, "УДАР" Віталія Кличка - 14% , ВО "Батьківщина" - 10%, Комуністична партія України - 7% та ВО "Свобода" - 5% голосів виборців.

Інші політичні партії отримали б менше 2% голосів.

За Партію регіонів готові проголосувати 27% жителів Східного регіону, 21% - Південного, 12% - Центрального та 4% - Західного регіону.

За "УДАР" віддали б свої голоси 22% мешканців Західного регіону, 18% - Центрального, 10% - Південного та 4% - Східного регіону.

ВО "Батьківщина" підтримують 18% представників Західного регіону, 14% - Центрального, 6% - Південного та 1% - Східного регіону.

За КПУ готові віддати свої голоси 11% у Східному регіоні, 8% - у Південному, 6% - у Центральному та 1% - у Західному регіоні.

За ВО "Свобода" готові проголосувати 12% жителів Західного регіону, 5% - Центрального, 3% - Південного та 1% - Східного регіону.

Опитування тривало 8-17 листопада 2013 року. Методом інтерв'ю було опитано 2011 респондентів, що мешкають в усіх областях України (включно з Києвом) і в Криму за стохастичною вибіркою, репрезентативною для населення України старше 18 років.

Статистична похибка вибірки (з ймовірністю 0.95 і за дизайн-ефекту 1.5) не перевищує: 3.3% для показників, близьких до 50%, 2,8% - для показників, близьких до 25%, 2% - для показників, близьких до 10%, 1,4% - для показників, близьких до 5%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА