10:53 07.06.2013

Литвин заявляє про існування ще чотирьох заяв про вихід із фракції "Батьківщина"

2 хв читати
Литвин заявляє про існування ще чотирьох заяв про вихід із фракції "Батьківщина"

Народний депутат Володимир Литвин (позафракційний) заявляє, що загалом було шість заяв депутатів про вихід із фракції "Батьківщина".

"Поки що не слід сподіватися на якусь масову міграцію, однак депутати активізуються до 2015 року", - сказав В.Литвин в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" в п'ятницю.

Коментуючи вихід двох депутатів із фракції "Батьківщина" у четвер, екс-спікер зазначив: "Наскільки мені відомо, таких заяв було шість... Наскільки мені відомо, була домовленість не оприлюднювати ці заяви".

Він пояснив, що у зв'язку з тим, що "вчора ситуація загострилася", заяви про вихід було озвучено "як попереджальний крок". В.Литвин також зазначив, що, за його інформацією, не оголошували про вихід депутатів, оскільки лідери опозиційних фракцій пригрозили блокувати роботу парламенту в разі, якщо оголосять про вихід цих депутатів.

"Очевидно, що міграції будуть", - сказав він, додавши, що його спілкування з депутатами різних фракцій свідчить про те, що "народні депутати надто незадоволені тим, що не мають права голосу". Крім того, за словами В.Литвина, з депутатами періодично проводять "так звані батьківські збори", де їм розповідають, як вони мають діяти в парламенті.

Як повідомлялося, народні депутати фракції "Батьківщина" В'ячеслав Кутовий і Володимир Купчак заявили про вихід із фракції.

В.Купчак, пояснюючи свій вихід, зокрема, зазначив, що фракція "Батьківщина" зрадила екс-прем'єра Юлію Тимошенко, яка просила припинити акцію "Вставай, Україно!". Крім того, парламентарій заявив, що після голосування за закон про санаційний банк, проти якого голосувала фракція "Батьківщина", він отримав погрози на свою адресу з боку А.Яценюка, зокрема щодо фізичної розправи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА