12:11 16.05.2013

У Партії регіонів вважають провокацією намір опозиції змінити маршрут акції в Києві 18 травня

2 хв читати

Зміна маршруту мітингу опозиції в Києві 18 травня є спланованою провокацією, мета якої - зіштовхнути людей, посіяти хаос і масові заворушення, заявляє народний депутат Андрій Пінчук (фракція Партії регіонів).

На думку депутата, акція "Вставай, Україно!" була абсолютно штучною і не викликала великого суспільного резонансу, тому наразі опозиція намагається привернути до себе увагу шляхом провокування конфліктів і зіткнень.

"Якщо першочергова мета була мітингувати перед владою, то чому про неї згадали тільки зараз? Або якщо була мета зібрати прихильників у столиці, то навіщо ці зміни?" - цитує А.Пінчука прес-служба Партії регіонів.

Він заявив, що Партія регіонів не має наміру піддаватися на провокації, і висловив упевненість, що після таких дій лідерів опозиції учасники акції мають зрозуміти, що нечистоплотні політики використовують їх для власного політичного піару.

"Опозиційні лідери вкотре показують свою безпорадність. Вони не можуть ні зібрати своїх прихильників, ні пояснити цілі і завдання, ні скорегувати свій маршрут. Чи може лідер, який прагне називати себе європейською опозиціонером, вчиняти такі дії? Очевидно, що ні!" - сказав народний депутат.

Як повідомлялося, 18 травня в Києві заплановано фінальний мітинг всеукраїнської акції "Вставай, Україно!", Ініційованої опозиційними фракціями "Батьківщина", "УДАР" і "Свобода". Мітинг має розпочатися на Європейській площі, після чого учасники мали пройти Хрещатиком у бік Софійської площі, де планувалося завершення акції.

Цього ж дня у Києві проводитиметься ініційований Партією регіонів антифашистський марш "В Європу без фашистів". Учасники маршу мають пройти вулицею Грушевського на Європейську площу, яку до того часу мають залишити учасники акції "Вставай, Україно!".

Водночас, у ЗМІ з'явилася інформація про намір організаторів акції "Вставай, Україно!" після мітингу на Європейській площі повернути колону в бік Адміністрації президента України і Кабінету Міністрів, що може призвести до перетину маршрутів акцій на вулиці Грушевського.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

Віталій Кличко зустрівся з послами країн G7 та ЄС з нагоди Дня Європи

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА