10:35 31.01.2013

"Телефонні хакери" намагалися зірвати збори опозиційних депутатів, заявляють у "Батьківщині"

2 хв читати

Невідомі особи вночі обдзвонили депутатів від опозиції з повідомленням про те, що захід нібито скасовується, повідомляє прес-служба Об'єднаної опозиції "Батьківщина" в четвер уранці.

Зокрема, як повідомила член фракції "Батьківщина" Людмила Денісова, о 00:30 їй зателефонували з номера керівника секретаріату фракції та чоловічим голосом повідомили про те, що на 9.00 збори народних депутатів скасовуються, а про подальший план дій депутатів обіцяли поінформувати додатково об 11.00.

"При цьому, як повідомляють депутати з фракції "УДАР", аналогічні дзвінки було здійснено з телефону працівників секретаріату їхньої фракції", - йдеться в повідомленні прес-служби "Батьківщина".

Такі дзвінки надійшли майже до половини депутатів фракції. Деякі отримали SMS такого самого змісту з невідомого номера російською мовою.

"Незважаючи на таке телефонне хуліганство, народні депутати від опозиції збираються в сесійній залі", - наголосили в прес-службі.

Як повідомлялося, раніше опозиція заявила, що зібрала 158 підписів за проведення позачергової сесії, на якій хотіла розглянути питання про відставку генпрокурора Віктора Пшонки та створити слідчу комісію щодо ситуації навколо екс-прем'єра Юлії Тимошенко та екс-міністра МВС Юрія Луценка.

У свою чергу В.Рибак наполягає на тому, що підстав для скликання позачергової сесії немає, посилаючись на інформацію про те, що 11 депутатів-підписантів перебували за межами України.

31 січня перший заступник лідера партії "Батьківщина", народний депутат Олександр Турчинов заявив, що на зборах опозиційних депутатів у четвер може бути висловлено недовіру голові Верховної Ради.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За підготовку законопроєкту про перехідне правосуддя на деокупованих територіях відповідає Мін'юст, що передбачено стратегією реінтеграції населення ДОТ - Верещук

Більшість українців за те, щоб Зеленський залишався президентом до кінця воєнного стану, проти 22% - соцопитування КМІС

Експрезидент Франції Олланд іде на позачергові парламентські вибори

"Мирні пропозиції" Путіна більше схожі на пропаганду, ніж на реальні кроки, вважає прем'єрка Італії

Прем'єр Великої Британії Сунак: Путін не зацікавлений у справедливому мирі

Гарріс Зеленському: Сполучені Штати поділяють ваше бачення закінчення цієї війни та припинення страждань українського народу

Кулеба і Боррель обговорили прогрес України на шляху в ЄС і постачання зброї

Президент Єврокомісії: Заморожування конфлікту сьогодні, в той час як війська РФ окупують територію України, не є відповіддю

Шольц: Припинення вогню без переговорів і дорожньої карти до справедливого миру легітимізує захоплення РФ української землі

У G7 закликали КНР чинити тиск на РФ, щоб та припинила агресію проти України - комюніке

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА