16:58 13.12.2012

"УДАР" іще не ділив комітетів ВР з іншими опозиційними фракціями й має намір це зробити днями, заявляє Кличко

2 хв читати
"УДАР" іще не ділив комітетів ВР з іншими опозиційними фракціями й має намір це зробити днями, заявляє Кличко

Лідер фракції "УДАР" Віталій Кличко заявляє, що його фракція поки що не проводила переговорів із представниками інших опозиційних фракцій про членство в комітетах Верховної Ради.

"Про комітети питання не порушувалося. Ми найближчими днями маємо сісти з об'єднаною опозицією і домовитися, які комітети ми беремо", - сказав В.Кличко журналістам у кулуарах Верховної Ради в четвер.

Він наголосив, що фракція "УДАР" має "фахівців найвищого рівня". "Ці люди можуть не лише бути членами комітету й забезпечувати їх ефективну роботу", - зазначив лідер фракції.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи мають намір представники фракції "УДАР" долучитися до роботи Конституційної асамблеї, В.Кличко нагадав, що фракція не змінювала своєї позиції щодо роботи в конституційній асамблеї. "Цей орган створено спеціально для того, щоб далі поширювати думку Адміністрації президента", - сказав лідер "УДАРу".

Як повідомлялося, на засіданні у четвер Верховна Рада ухвалила рішення про перелік і кількісний склад комітетів парламенту нового скликання, при цьому склад комітетів затверджено не було. Відповідно до рішення, в парламенті VII скликання буде 27 комітетів і одна контрольна комісія з питань приватизації. На відміну від парламенту попереднього скликання, Комітет з питань фінансової та банківської діяльності, податкової та митної політики розділено на Комітет з питань фінансової та банківської діяльності та Комітет з питань податкової та митної політики.

У фракції "Батьківщина" висловили сподівання, що у п'ятницю в новообраного спікера парламенту Володимира Рибака розпочнуться консультації щодо розподілу парламентських комітетів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА