16:40 31.05.2021

Виконавчий директор "Фармак" Костюк увійшов до топ-25 успішних управлінців українських компаній

2 хв читати
Виконавчий директор "Фармак" Костюк увійшов до топ-25 успішних управлінців українських компаній

Виконавчий директор найбільшої фармкомпанії України "Фармак" Володимир Костюк увійшов до рейтингу топ-25 найкращих менеджерів вітчизняних компаній.

Як повідомляється в прес-релізі фармкомпанії, під час підготовки рейтингу видання "Власть денег" використовувало інформацію з відкритих джерел, офіційну інформацію компаній, публікації в ЗМІ, думки галузевих експертів.

До рейтингу найкращих топ-менеджерів українських компаній увійшли ще два представники фармацевтичної галузі, зокрема гендиректор ПрАТ "Фітофарм" Владислав Малинін і генеральний і фіндиректор Bayer в Україні Олівер Гірліхс.

Як повідомлялося, за підсумками 2020 року "Фармак" наростив експорт на 40%, поставивши продукцію до понад 30 країн ЄС, Центральної та Південної Америки, СНД, Близького Сходу, Азії тощо. Інвестиції в розвиток підприємства у 2020 році становили 1,3 млрд грн, що на 78% більше порівняно з 2019 роком.

""Фармак" - лідер фармринку України - виробляє лікарські засоби в усіх 14 терапевтичних групах. Щорічно виводить на ринок близько 20 нових складнокомпонентних сучасних препаратів. Нині в розробці - близько 100 лікарських засобів.

Компанія щорічно реінвестує у розвиток до 90% прибутку. Загалом із 1995 року було інвестовано в модернізацію виробництва більше ніж 310 млн доларів США. Щорічні інвестиції в наукові дослідження та розробки становлять приблизно 15 млн доларів США. Виробничі потужності, дослідницька база, лабораторно-технічний комплекс підприємства мають міжнародну сертифікацію і відповідають високим вимогам європейських стандартів GMP.

Згідно з даними Єдиного держреєстру юридичних осіб і осіб-підприємців, кінцевим бенефіціарним власником АТ "Фармак" є голова наглядової ради Філя Жебровська (80% акцій).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МОЗ підготувало всі нормативні акти для запуску роботи закону про медканабіс

Клініки ще семи європейських країн готуються приєднатися до програми міжнародного медичного партнерства

Фонд Порошенка купив кисневу барокамеру для лікування поранених і профінансував ремонт відділення

USAID запустив два проєкти відновлення медінфраструктури в Харківській і Запорізькій областях

53% відсотки опитаних українців вважають, що загроза здоров'ю від коронавірусу була перебільшена - опитування "Рейтингу"/Gallup Int.

Сучасні карети швидкої допомоги від партнерів із Німеччини доставлять на Херсонщину - ОВА

Україна залучить додатково EUR100 млн від Ради Європи для відновлення медицини - Шмигаль

Рада ухвалила в цілому закон щодо наглядових рад медзакладів

БФ "Центр порятунку життя" за підтримки "Ескулаб" побудує в Києві центр реабілітації TYTANOVI

МОЗ у 2023 р. скоротило кількість закуплених за механізмом ДКД ліків - "Санофі"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА