11:41 30.03.2024

Окупанти 10 разів обстріляли міста і села Донецької області за добу

2 хв читати

Мешканець села Максимільянівка Мар'їнської громади Покровського району Донецької області загинув унаслідок обстрілу з боку російських окупантів, повідомляють у зведенні Донецької обласної адміністрації за минулу добу, опублікованому в телеграм-каналі у суботу вранці.

"Загалом за добу росіяни 10 разів обстріляли населені пункти Донбасу. З лінії фронту евакуйовано 462 людини, зокрема 41 дитину", - йдеться в повідомленні.

Про інші жертви та постраждалих не повідомляють. Водночас в обладміністрації розповіли про численні руйнування в області від обстрілів за минулу добу.

"Покровський район. У Мар'їнській громаді 1 людина загинула в Максимільянівці, пошкоджено будинок у Красногорівці. У Новогродівці пошкоджено адмінбудівлю. В Острому Курахівської громади пошкоджено 2 адмінбудівлі, двоповерхівку та інфраструктурний об'єкт; обстріляно Курахове та Острівське. У Селидовому пошкоджено 15 приватних будинків", - ідеться в повідомленні.

У Часовоярській громаді Бахмутського району пошкоджено 12 приватних будинків, у місті Сіверськ - нежитлову споруду. Обстріляні також села Соледарської та Званівської громад Бахмутського району.

"Краматорський район. У Лиманській громаді зруйновано 3 будинки в Тернах, пошкоджено 19 будинків: 8 у Колодязях, 4 у Закитному та Тернах, 3 в Іванівці. У Костянтинівській громаді обстріляні Диліївка, Олександро-Шультине, Червоне і Миколаївка", - розповіли в обладміністрації.

На сайті Національної поліції України уточнюється, що загиблій у Максимільянівці було 75 років, також пошкоджено приватний будинок.

По Карлівці ворог завдав удару керованою авіабомбою "КАБ-250", пошкодив 12 будинків і лінію електропередачі. На Красногорівку окупанти скинули бомбу "КАБ-500", пошкоджено 6 приватних будинків.

Крім того, в ніч на 30 березня окупанти атакували Селидове двома ракетами "С-300": пошкоджено 15 приватних будинків і два цивільні автомобілі. Ще дві ракети "С-300" влучили в житловий сектор Новогродівки. В обох випадках інформації про постраждалих не надходило.

Поліція і СБУ порушили кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Верховний лідер Ірану про аварію президентського гелікоптера: жодних заворушень у країні не буде

У Харківській області 20 травня оголошено Днем жалоби

Велика Британія передала Україні 80 ракет ППО, понад 1 млн боєприпасів, дрони та системи розмінування

Окупанти втратили на харківському напрямку 1,5 тис. особового складу і 263 одиниці техніки

На фронті найскладніша ситуація на сіверському напрямку, на краматорському і придніпровському атак стало менше

Графіки погодинних відключень введуть для всіх регіонів України в понеділок

ЗС України за минулий тиждень зміцнили позиції на Харківщині та ефективно протистоять ворогу під Часовим Яром

ЄС уважно стежить за ситуацією навколо приземлення вертольота президента Ірану - Мішель

Держдеп заявив про намір скористатися правом конфіскувати російські активи у США

ВИБУХ В ОДЕСІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА