18:44 26.03.2024

Приміщення Radisson Blu Hotel, Kyiv City Centre, які використовують для захисту гостей і персоналу, обмежені за площею і не внесені до списку укриттів

2 хв читати

Площа переобладнаного підземного паркінгу Radisson Blu Hotel, Kyiv City Centre (м. Київ, вул. Ярославів Вал, 22) дає змогу розмістити під час повітряних тривог обмежену кількість людей, приміщення не внесено до переліку укриттів столиці, прокоментували агентству "Інтерфакс-Україна" в пресслужбі мережі.

Як повідомлялося в соціальних мережах, у понеділок під час повітряної тривоги персонал готелю відмовив у допуску в укриття перехожим.

У пресслужбі повідомили, що як укриття готель Radisson Blu Hotel, Kyiv City Centre використовує переобладнаний підземний паркінг на "мінус" 2-му поверсі як приміщення для тимчасового перебування гостей і працівників готелю відповідно до рекомендацій ДСНС щодо можливості перебування під час повітряної тривоги в приміщеннях без вікон із дотриманням правила "двох стін".

"На жаль, площа зазначеного приміщення для тимчасового перебування дає змогу розмістити обмежену кількість людей, а саме: не більше ніж три заселені поверхи готелю із семи наявних, що, власне, і є причиною, чому готель не має можливості заселяти всі наявні номери на шести гостьових поверхах готелю. На момент оголошення повітряної тривоги ввечері 25 березня 2024 року готель був максимально завантажений гостями, тобто тиснява й обмеженість простору не дають можливості забезпечити тимчасове перебування на "мінус" 2-му поверсі готелю людей, які не є гостями та/або працівниками готелю. У цьому разі ми рекомендуємо прямувати до найближчого від готелю місця укриття для населення", - зазначено у відповіді.

У готелі звернули увагу на те, що будівлю або будь-які приміщення готелю також не включено до переліку місць укриття населення в підземному просторі Шевченківського району Києва (https://shev.kyivcity.gov.ua/files/2020/12/22/Ykrutya.pdf), і не вказано на карті укриттів для населення міста Києва, розміщеній на офіційному сайті Київської міської ради (https://gis.kyivcity.gov.ua/shelter/).

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА