17:52 05.03.2024

ТЧХУ та Система компаній Кока-Кола з нуля відновлюють у Київській області сільський дитсадок, зруйнований армією РФ під час окупації

2 хв читати
ТЧХУ та Система компаній Кока-Кола з нуля відновлюють у Київській області сільський дитсадок, зруйнований армією РФ під час окупації

Під патронатом Товариства Червоного Хреста України та Системи компаній Кока-Кола з нуля розпочалася відбудова зруйнованого внаслідок російської окупації на Київщині дитячого садочка в селі Богданівці Броварського району.

"Ми розпочали нашу співпрацю ще торік із підписання спільного меморандуму... Наші бажання, щоб цей дитячий садок саме в цьому місці був побудований, збіглися... Ми отримали всі дозвільні документи для початку робіт. І як ви сьогодні переконалися, роботи вже розпочалися", - розповів генеральний директор національного комітету Червоного Хреста України Максим Доценко журналістам у вівторок у Богданівці.

428873129-1409242563030617-8614797584559936345-n

Він уточнив, що вартість проєкту становить $3 млн. За словами Доценка, будівництво будівлі у 2025 році буде завершено.

"Це буде один із найкращих дитячих садочків на Київщині, у ньому буде все найсучасніше європейське обладнання, у ньому буде і своє укриття", - розповів заступник селищного голови Великодимерської об'єднаної територіальної громади Олександр Куценко.

Він уточнив, що укриття буде протирадіаційним і розраховане на 500 осіб. "Це практично буде саркофаг, монолітна споруда, під час будівництва якої буде враховано всі сучасні нормативні норми", - наголосив Куценко.

За його словами, у 2022 році в дитячому садку російські окупанти облаштували склад боєприпасів, який підірвали під час відступу. Він розповів, що під руїнами будівлі вже було знайдено, знешкоджено та вивезено майже півтори тисячі снарядів. "І нині тут щодня працюють співробітники ДСНС і роблять усе, щоб будівельні роботи були безпечними", - зазначив Куценко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

Сили оборони ліквідували 1124 окупанта, а також три засоби ППО противника

Уночі атаковано чотири теплоелектростанції із серйозним пошкодженням обладнання

На фронті за добу було 94 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку ЗС України відбили 29 атак

Атаковані об'єкти енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях

Армія РФ за добу завдала 12 ракетних та 76 авіаційних ударів по території України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА