16:05 19.02.2024

У Лондоні відкрили виставку про роботу Українського Червоного Хреста

1 хв читати
У Лондоні відкрили виставку про роботу Українського Червоного Хреста

Виставку про роботу Товариства Червоного Хреста України (ТЧХУ) відкрили в Лондоні в межах візиту української делегації до Великої Британії.

"Делегація Українського Червоного Хреста на чолі з генеральним директором Максимом Доценком днями здійснила дипломатичний візит до свого ключового стратегічного партнера - Британського Червоного Хреста", - повідомило ТЧХУ в понеділок у фейсбуці.

424672530-800954485409757-7641420522716804950-n
 

На зустрічах у межах візиту обговорювали питання дострокової підтримки гуманітарних потреб українських громадян і сприяння у відновленні України. Представники організацій Червоного Хреста України і Великої Британії та їх комерційні партнери також обговорили питання стратегічного планування.

 

Для привернення уваги міжнародної спільноти до потреб в Україні, дій міжнародного гуманітарного права та прав людини під час війни, команда ТЧХУ зустрілася з державними чиновниками, академічною спільнотою Британського університету в Оксфорді.

У межах програми візиту делегації в офіційній залі Міністерства закордонних справ (Foreign, Commonwealth & Development Officе) в Лондоні відкрили виставку про діяльність Українського Червоного Хреста. Експозиція триватиме до кінця лютого.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Правоохоронець із Запоріжжя вимагав у військового хабаря за непритягнення до відповідальності за ДТП, у якій той не був винен

Зеленський: Членство в ЄС - мрія, яка скоро стане реальністю для України

Чарльз III повернувся до громадських обов'язків після діагностування раку

Україна планує більше залучати до розмінування жінок - Свириденко

Унаслідок ворожих ударів по Харкову одна людина загинула, дев’ятеро постраждали - Синєгубов

Примусового повернення громадян України будь-якої статі чи віку до країни, яка воює, не буде - Стефанішина

Миколаїв має стати точкою входу інноваційного технологічного виробництва на всеукраїнський ринок - мер міста

Телефонні розмови військовополонених зі своїми рідними виконують важливу функцію з надання об'єктивної інформації росіянам - Шмигаль у відповідь на петицію

У Києві затримали проросійських хакерів, які створили фейкові акаунти керівників українських спецслужб

Ворог за ранок провів уже два невдалі штурми на о. Нестрига, продовжує атакувати Кринки, де ситуація залишається складною - Плетенчук

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА