11:54 20.01.2024

Мінкультури запрошує культурно-мистецьку спільноту до обговорення критеріїв відбору кандидатів від міністерства до наглядової ради УКФ

1 хв читати
Мінкультури запрошує культурно-мистецьку спільноту до обговорення критеріїв відбору кандидатів від міністерства до наглядової ради УКФ

Міністерство культури та інформаційної політики України ініціює відкриту зустріч із представниками громадських об'єднань та закладів культури для обговорення критеріїв відбору кандидатів від Мінкультури до наглядової ради Українського культурного фонду (УКФ).

Згідно з повідомленням пресслужби міністерства, зустріч відбудеться 22 січня в онлайн-форматі з 18:30 до 20:00, а всі охочі взяти участь в обговоренні можуть зареєструватися на сайті відомства.

У Мінкультури нагадали, що 22 січня о 18:00 закінчується рейтингове інтернет-голосування щодо обрання представників закладів культури та громадських об'єднань до складу наглядової ради УКФ.

"Під час проведення інтернет-голосування формується електронний протокол, у якому відображається перебіг голосування, зокрема персоніфікована інформація щодо голосування уповноважених за кожного з кандидатів до наглядової ради Фонду", - йдеться в повідомленні.

Відповідно до закону "Про Український культурний фонд" наглядова рада УКФ складається з дев'яти осіб - двох осіб, визначених президентом України, двох осіб, визначених центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сферах культури і мистецтв, двох осіб - представників закладів культури, що є представниками закладів культури, а також двох осіб - представників закладів культури.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА