11:12 21.12.2023

Переможцями другого конкурсного відбору Єврофонду солідарності з українським кіно стали 18 проєктів на суму 761 тис. євро

1 хв читати
Переможцями другого конкурсного відбору Єврофонду солідарності з українським кіно стали 18 проєктів на суму 761 тис. євро

Переможцями другого конкурсного відбору Європейського фонду солідарності з українським кіно (ESFUF) стали 18 проєктів на суму 761 тис. євро, повідомляє Державне агентство з питань кіно.

"Серед 86 заявок було обрано 18 проєктів-переможців другого конкурсного відбору Європейського фонду солідарності з українським кіно (ESFUF) із загальним бюджетом 761020 євро", - йдеться в повідомленні пресслужби Держкіно.

Зазначається, що за результатами першого конкурсного відбору експертне журі обрало 11 проєктів, загальна сума підтримки становила 523 тис. євро.

Європейський фонд солідарності з українським кіно - це ініціатива, започаткована в лютому 2023 року під час Берлінського міжнародного кінофестивалю. EFAD та члени асоціації об'єднали зусилля та започаткували цілеспрямовану програму підтримки українських кінематографістів. ESFUF об'єднав 19 партнерів із 16 різних країн, асоціацію EFAD, 15 членів EFAD і міністерства культури.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА