10:52 29.11.2023

Окупанти 153 рази обстріляли Запорізьку область за добу, загинула жителька Степногірська

1 хв читати
Окупанти 153 рази обстріляли Запорізьку область за добу, загинула жителька Степногірська

Одна жителька селища Степногірськ Василівського району Запорізької області загинула і двоє жителів селища дістали поранень унаслідок атак з боку російських окупантів за минулу добу, повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко.

Крім того, за його словами, двоє мирних жителів постраждали в Запоріжжі. "Внаслідок ракетного удару по Запоріжжю постраждала 25-річна жінка та 39-річний чоловік. У Степногірську поранення отримали чоловіки 38 та 58 років. Атака ворожого дрона-камікадзе забрала життя 67-річної жительки Степногірська", - написав Малашко в телеграмі в середу вранці.

Загалом, за його словами, минулої доби окупанти завдали 153 ударів по 26 населених пунктах Запорізької області. Надійшло 10 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

"111 артобстрілів прийшлися по території Оріхова, Білогір'я, Затишшя, Новоселівки, Чарівного, Новоандріївки, Степногірська, Кам'янського, П'ятихаток, Лобкового, Плавнів та інших прифронтових міст і сіл. Окупанти здійснили два ракетні удари по Запоріжжю, 30 БПЛА-атак по Гуляйполю, Новоданилівці, Новодарівці, Малинівці, Малій Токмачці, Левадному, Полтавці, Степногірську й Малим Щербакам, вісі РСЗВ-обстрілів Залізничного, Малої Токмачки, Верхньої Терси та Роботиного, а також вгатили авіаційними снарядами по Роботиному й Новодарівці", - розповів Малашко.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА