15:56 15.11.2023

Постійним слоганом "Євробачення" стало гасло "Об'єднані музикою"

2 хв читати
Постійним слоганом "Євробачення" стало гасло "Об'єднані музикою"

"Об'єднані музикою" обрано постійним слоганом міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення", повідомляє Суспільне мовлення ("Суспільне") в середу.

"Європейська мовна спілка (ЄМС) та шведський суспільний мовник Sveriges Television (SVT) оголосили, що "Об'єднані музикою" було обрано гаслом пісенного конкурсу Євробачення 2024 року - і всіх наступних конкурсів", - ідеться в повідомленні "Суспільного".

Зазначається, що "Об'єднані музикою" - слоган "Євробачення-2023", яке в травні поточного року відбулося в британському Ліверпулі від імені України.

"Гасло відображає унікальний характер 67-го Пісенного конкурсу Євробачення, яке організовувалося у партнерстві між Великою Британією, Україною та містом-господарем Ліверпулем. Гасло покликане продемонструвати здатність музики об'єднувати людей по всьому світу", - йдеться в повідомленні.

Отже, організатори "Євробачення" вирішили залишити цей слоган і для наступного пісенного конкурсу, який у травні 2024 року прийматиме шведське місто Мальме, і для всіх наступних конкурсів у межах глобальної бренд-стратегії.

"Це рішення робить всі подальші конкурси цілісними та послідовними, адже починаючи з 2002 року кожен наступний Пісенний конкурс використовував новий унікальний слоган, за винятком 2009 року, коли конкурс не супроводжувався жодним слоганом", - зазначили в "Суспільному".

Як повідомлялося, 68-й конкурс "Євробачення" у травні 2024 року прийматиме шведський Мальме. Гранд-фінал "Євробачення-2024" проведуть на стадіоні Malmö Arena в суботу, 11 травня, зі свого боку півфінали, в одному з яких візьме участь і представник України, відбудуться 7 і 9 травня. 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Троє мирних жителів постраждали внаслідок ворожого ракетного удару по Чугуєву - поліція

Ми всі маємо зірвати російський наступальний задум - Зеленський

У зв'язку з кібератаками на політпартії, у яких Німеччина звинуватила спонсороване ГРУ угруповання, союзники по НАТО виступили з заявою

Глави МЗС України та Чехії обговорили прогрес ініціативи щодо закупівлі артснарядів і посилення військової допомоги

Боррель від імені ЄС у зв'язку з кібератаками спонсорованого РФ угруповання АРТ28: не потерпимо і використаємо весь спектр реагування

СБУ повідомила про підозру двом окупантам, які використовували українців для створення міграційної кризи в ЄС

ТЧХУ: Інформація в соцмережах про збір персональних даних для отримання грошової допомоги та наборів до Великодня - фейк

Кабмін пропонує створити підгрупу з питання конфіскації російських суверенних активів за кордоном - Шмигаль

У Харкові внаслідок ворожих авіаударів загинула жінка, двоє чоловіків постраждали - Синєгубов

Тимчасово непридатні до військової служби проходитимуть повторні огляди - заступниця міністра охорони здоров'я

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА