16:36 04.11.2023

Поліція почала розслідування за фактом стрільби на столичному Печерську

2 хв читати
Поліція почала розслідування за фактом стрільби на столичному Печерську

Поліція затримала громадянина, який поранив людину з травматичної зброї в столичному готелі на Печерську, і почала досудове розслідування.

"Поліція розпочала досудове розслідування за фактом стрільби на столичному Печерську. Чоловіка, який під час конфлікту в готелі вистрілив із травматичної зброї в людину, затримано. Дії правопорушника слідчі кваліфікували як хуліганство. Фігуранту загрожує до семи років ув'язнення", - йдеться в повідомленні поліції у фейсбуці в суботу.

4 листопада до поліції надійшло повідомлення про стрільбу на вулиці Еспланадній. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, оперативники та керівництво Печерського управління поліції.

За словами начальника Печерського управління поліції Андрія Дуброви, між мешканцями готелю почався конфлікт: "Інцидент стався на першому поверсі готелю між компанією осіб і невідомим. Під час словесного конфлікту порушник дістав зброю і вистрілив в одного з чоловіків, унаслідок чого постраждалий дістав поранення в ногу. Після скоєного зловмисник одразу втік з місця події на автомобілі, тож у столиці було запроваджено спеціальну поліцейську операцію, а всі наряди поліції були орієнтовані на розшук цього авто".

Протягом години правоохоронці затримали чоловіка. Ним виявився уродженець Одеської області, 1990 року народження. "Фігуранта затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час обшуку авто слідчі вилучили ймовірне знаряддя вчинення злочину - травматичний пістолет. Наразі вирішується питання про повідомлення порушнику про підозру у вчиненні злочину за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України - хуліганство", - повідомив Дуброва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА