18:52 20.07.2023

На фронті протягом доби було 20 бойових зіткнень, Сили оборони продовжують наступ на мелітопольському та бердянському напрямках

1 хв читати
На фронті протягом доби було 20 бойових зіткнень, Сили оборони продовжують наступ на мелітопольському та бердянському напрямках

Російські окупанти зосереджують основні зусилля на куп'янському, лиманському, бахмутському, авдіївському та мар'їнському напрямах на сході України, протягом доби відбулося 20 бойових зіткнень, повідомляється в оперативній інформації щодо російського вторгнення станом на 18.00 четверга, опублікованій на сторінці Генерального штабу ЗСУ у фейсбуці.

Водночас Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на мелітопольському та бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби, розповіли в Генштабі.

"На куп'янському напрямку наші воїни стійко тримають оборону, успішно відбили атаки противника південно-західніше від Масютівки на Харківщині... На бахмутському напрямку, під щільним вогнем артилерії противника, наші захисники успішно відбили атаки противника на південно-західній околиці Кліщіївки", - ідеться у зведенні.

"На авдіївському напрямку, під щільним вогнем авіації та артилерії противника, наші захисники успішно відбили атаки російських військ у районі Невельського. Противник завдав авіаційного удару в районі міста Авдіївка. Водночас здійснив артилерійські обстріли понад 10 населених пунктів, зокрема, постраждали Авдіївка, Карлівка та Невельське Донецької області", - повідомляють у Генштабі.

На запорізькому та херсонському напрямках противник зосереджує основні зусилля на запобіганні подальшому просуванню українських військ. На волинському та поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань не виявлено. На сіверському та слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність. 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Агресор завдав удару безпілотниками по енергетичних об'єктах Конотопа та Шостки

У Києві відбувся прем'єрний показ 7 документальних фільмів "Anthem of life"

На Покровському напрямку від початку доби відбито 37 атак - Генштаб ЗСУ

На лінії фронту з початку доби зафіксовано 94 бойових зіткнення - Генштаб ЗСУ

Єврокомісія анонсувала в липні першу виплату з надприбутків від заморожених активів РФ

Окупанти втратили з опівночі на харківському та покровському напрямках 118 осіб і 28 одиниць техніки

Україна та Швеція розпочали переговори для укладення двосторонньої безпекової угоди

У Полтавській області сталася аварія на магістральному газопроводі, пять тисяч абонентів без газопостачання

США співпрацюватимуть з Європою та іншими партнерами щодо санкцій проти Китаю через його постачання Росії

Зеленський запросив прем'єр-міністра Іраку до участі в Саміті миру

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА