11:42 04.06.2023

У Чорному морі на бойовому чергуванні залишаються 12 російських кораблів, ракетоносії через шторм заведені в пункти базування - ОК "Південь"

1 хв читати
У Чорному морі на бойовому чергуванні залишаються 12 російських кораблів, ракетоносії через шторм заведені в пункти базування - ОК "Південь"

ВМС РФ у зв'язку зі штормом, що посилився в Чорному морі, ще опівночі завели ракетоносії в пункти базування, на чергуванні залишаються 12 кораблів противника, повідомляє Оперативне командування "Південь".

"У Чорному та Азовському морях посилився шторм. Ракетоносії ще опівночі заведені в пункти базування, на чергуванні залишається 12 кораблів", - ідеться в повідомленні ОК "Південь" у Фейсбук у неділю.

Як наголошується в повідомленні, "ворог маневрує, вишукуючи безпечні місця дислокації, продовжує облаштування рубежів оборони та не припиняє обстрілів протилежних берегів Дніпра та Дніпро-Бузького лиману".

Вночі під час ракетної атаки в зоні відповідальності ОК "Південь" знищено 3 крилаті ракети типу Х-101/555, що були спрямовані на Кіровоградщину та Дніпропетровщину. Українською авіацією завдано удару по черговому сектору зосередження живої сили ворога в Каховському районі. "Ракетно-артилерійськими підрозділами завдано втрат ворогу в кількості 7 рашистів, 3 безпілотних розвідників різного типу, 3 переобладнаних, віджатих у місцевих цивільних човни, 2 автомобілі", - наводяться подробиці в повідомленні ОК "Південь".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

Сили оборони ліквідували 1124 окупанта, а також три засоби ППО противника

Уночі атаковано чотири теплоелектростанції із серйозним пошкодженням обладнання

На фронті за добу було 94 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку ЗС України відбили 29 атак

Атаковані об'єкти енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях

Армія РФ за добу завдала 12 ракетних та 76 авіаційних ударів по території України

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА