11:46 24.03.2023

У вихідні в більшості областей України пройдуть дощі, у неділю похолодає

1 хв читати
У вихідні в більшості областей України пройдуть дощі, у неділю похолодає

Помірні дощі очікуються у західних областях України у суботу, 25 березня, удень і в північних областях України невеликі дощі, місцями грози, на решті території без опадів, повідомляє Укргідрометцентр.

Вітер південно-західний, 7-12 м/с, у Карпатах місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 3-8° тепла, на заході та півночі країни до 10°, удень 13-18°, на високогір'ї Карпат і узбережжях морів 7-12°.

У Києві 25 березня вночі без опадів, удень місцями невеликий дощ. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 8-10° тепла, удень 15-17°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії ім. Бориса Срезневського, у Києві 25 березня найвища температура було зафіксована на позначці +20,3°С у 1921 р., найнижча - на позначці -14,3°С у 1895 р.

У неділю, 26 березня, в Україні очікуються помірні, удень у західних і північних областях невеликі дощі, місцями грози. Лише у східних і більшості південних областей уночі без опадів.

Вітер західний, південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-9° тепла, у західних областях 1-6° тепла; удень 10-15°, у Криму та на сході країни до 19°. У Карпатах мокрий сніг, температура вночі та вдень близько 0°.

У Києві 26 березня вночі помірний, удень невеликий дощ, можлива гроза. Вітер західний, південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 7-9°, удень 12-14°.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА